Silva – nu också partner på löparvästar

SILVA var vår kompass- och pannlampspartner redan 2018. Två väldigt viktiga och användbara prylar för oss fjällöpare. Redan då betecknade vi samarbetet som en match made in heaven. Nu blir det ännu bättre – Silva går in som partner även på löparvästar och bälten!

– Vi älskar löpning och framför allt löpning i fjällen där vi har en lång historia av samarbeten med häftiga event. Redan från början gick vi med som partner till 2XU Idre Fjällmaraton, vi hade en stark tilltro till konceptet och arrangörerna. Under de senaste fem åren har vi utvecklat löparvästar och löparbälten, vi är väldigt stolta och glada över att fått frågan att även vara partner för dessa kategorier. Nu ser vi fram emot en ny sommar med löpning i fjällen och att få vara med på resan tillsammans med 2XU Idre Fjällmaraton. Vi ses på fjället! säger Madelene Öhlin på Silva.

– Silvas produkter hjälper oss löpare att njuta ännu mer av naturen och känna större trygghet på fjället. Där ute kan vädret växla snabbt och sikten försvinna i dimma, därför är karta, kompass och en löparväst eller bälte med bland annat en extra underställströja, minst 0,5 liter vätska och ett första förband obligatorisk utrustning för dig som springer 28 eller 45 km i 2XU Idre Fjällmaraton, säger vår tävlingsledare David Andersson.

PS: Är det läge att uppdatera kunskaperna i att använda karta och kompass? Ta en titt i Silvas navigationsguide

 

VILKET BLIR DITT

2XU IDRE FJÄLLMARATON?

Anmäl dig här
700möh 750 800 850 900 950 1000möh 700möh 750 800 850 900 950 1000möh
Visa alla
Visa 45km
Visa 28km
Visa 12km

45 km - 1400 hm

Bovtse Baalka

Kolla in banan

28 km - 900 hm

Duvrie Baalka

Kolla in banan

12 km - 300 hm

Vaejsjie Baalka

Kolla in banan

Fira med finmiddag signerad Melker Andersson

Läs mer här

Roman kämpar gärna mot vädrets makter

Läs mer här

Norrmannen Jo korsar gränsen för att vinna

Läs mer här

Tipsen inför ditt fjällmaraton

Läs mer här

Färsk JVM-medaljör. Nu väntar Björnens stig för Ella.

Läs mer här

Vilma tänker maxa på 12 km

Läs mer här

Sofia ska ge sig in i matchen tidigt

Läs mer här

Första maran för Johanna

Läs mer här

Andreas är slow enough to win

Läs mer här

Karin hoppas på svalka

Läs mer här