Ta hand om dig själv - var med i "Feel good streaken"

Höstmörker, skitmycket på jobbet, sjuka barn… Ner med huvudet och kör?

Jo, det är ju nödvändigt ibland, Men vi tror att alla vinner på att du mår bra. Att du hinner andas. Löprundan är ett toppensätt att rensa huvudet. Men det finns ju andra, snabbare sätt när tiden är knapp. Som att höja blicken och njuta av en vacker vy, ett fint träd eller ett coolt moln. Som att plaska lite i en vattenpöl, stanna upp och stretcha en stel vad, smita från jobbet i tio minuter och ta en promenad i dagsljus. Som att tända ett ljus och bara glo på det i två minuter… Ja, ni fattar. Saker som ger andrum och fyller på lite energi.

Vår höstutmaning till dig är att 30 dagar i rad göra något bara för dig själv! Det kan vara din träning – den vill vi så klart följa – men det kan också vara de där andra små sakerna. Vi vill veta vad just du gör för att ta hand om dig själv!

Du tävlar genom att tagga #blioslagbar och #2xuidrefjällmaraton på Instagram.

Tävlingen börjar NU och avslutas den 17 november.

Det här är tävlingen där alla är vinnare. På riktigt. Men vi kommer ändå att skämma bort en person lite extra. En vinnare utses av en jury som består av representanter för 2XU, Hoka One One och Umara Sports.

Vinnarpriset

  • Ett par tights från 2XU värda 999 kr. Du blir snygg, du blir snabbare.
  • Ett gott och blandat prova-på paket från Umara som hjälper till med energin under hösten. Värde ca 300 kr
  • Ett par trailskor från Hoka One One, värde ca 1500 kr. Du kommer att flyga fram!

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X