Simon siktar på ny vinst 2019

Han vann 28 km på lätta ben i somras. Skidåkaren Simon Andersson har redan bestämt sig – det blir start i 2XU Idre Fjällmaraton även 2019.
– Det är en fin och bra bana, jobbig så klart – inte minst för mig som inte är van att springa så långt, säger Simon.

Favoritdelarna av banan är uppförsbackarna.
– De passar mig bäst. Sträckan från Burusjön upp till Nipfjället är fin och det var där jag kunde avgöra loppet nu senast. Men på slutet var jag trött, jag orkade knappt springa uppför sista backen.

Vinterns mål är att slåss om platserna till VM i Seefeld.
– Jag hoppas kunna åka så att jag får ut det jag har i kroppen. Förra säsongen var jag sjuk och skadad mycket. Nu hoppas jag att kroppen ska hålla ihop.

Vi önskar lycka till och ser fram emot att ha Simon på startlinjen på Idre Fjäll den 24 augusti!

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X