Kexchoklad maxar i 2XU Idre Fjällmaraton

Hej Olivia Neuriesser på Kexchoklad, ny parter till 2XU Idre Fjällmaraton. Varför vill ni hänga med oss?
– Vi var på plats redan under 2XU Idre Fjällmaraton 2018 och tyckte att det var ett riktigt roligt lopp. Så nu lägger vi manken till för att synas mer och bidra till en härlig fest. Vi maxar!

Hur möter löparna Kexchoklad under loppet?
– Vi kommer att heja på med musik och pepp. Förhoppningsvis kommer publiken till vår pep zone och hjälper oss att heja fram alla duktiga löpare. Det blir möjligt att fylla på med energi under loppet och i mål får du en välförtjänt Kexchoklad i din hand.

En Kexchoklad är något man förtjänar. Hur tänker ni där?
– Vi vill finnas i aktiva miljöer för att påminna dig om att du förtjänat Sveriges godaste mellanmål när du har rört på dig. På fjället finns ju massor av chanser att bli trött – sommar som vinter – och där vill vi vara för att ge dig mer energi!

Kexchoklad trivs på Idre Fjäll året runt?
– Ja, verkligen! Vi inledde vårt samarbete med Idre Fjäll 2016 och det har bara växt, responsen från alla besökare är superpositiv!

Psst: Du som vill ta chansen att vinna din startplats till 2XU Idre Fjällmaraton, gå in på Kexchokladrunning.se och tävla.

 

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Nyhetsbrevet

Youtube

Ⓒ Idre Fjällmaraton

/

X
X