Enervit står för din energi på fjället

Enervit är ny energipartner till Salming Idre Fjällmaraton och står för sportdrycken som du slurpar i dig på energistationerna längs banan.

Hej, Thomas Bylon på Enervit – varför vill ni hänga med Salming Idre Fjällmaraton?
–Vi är partner till stora lopp som Vasaloppet, Lidingöloppet och Vätternrundan, långa utmaningar där deltagarna behöver fylla på med energi. Det gäller ju även för 2XU Idre Fjällmaraton! Trail och fjällen känns helt rätt för oss, vi har blivit imponerade av Salming Idre Fjällmaraton som event och vi gillar uteliv! Vi ser en stor potential att utvecklas tillsammans.

Berätta, vilka är Enervit?
– Enervit är ett italienskt företag som startade redan på 1950-talet. Vi har egen forskning & utveckling på huvudkontoret i Milano, och äger fabrikerna där tillverkningen sker. Våra produkter är säkra i bemärkelsen fria från konstigheter som dopingpreparat och liknande. I Sverige startade vi upp 2003 och har haft en mycket positiv utveckling sedan dess.

Hur kommer deltagaren i Salming Idre Fjällmaraton att möta Enervit?
– Vi kommer att finnas på plats på arenan, där alla löpare kan snacka energi med vår utbildade personal. Ute på energistationerna finns Enervit i muggarna. Våra produkter finns att köpa i sportshoppen på Idre Fjäll för den som vill vara fulltankad inför loppet. Om du vill säkra upp energiförsörjningen under loppet utan att bära på grejerna själv, så kommer det att finnas ett extra langningspaket att beställa. Det innebär att vår personal langar till dig personligen på ett antal ställen längs banan, mer info om det kommer senare.

Varför ska jag som traillöpare använda Enervit?
– Under ett lopp som Salming Idre Fjällmaraton behöver du tillföra kroppen energi för att du ska kunna prestera bra hela vägen. Våra produkter är testade och vi vet att de fungerar. Det är en trygghet.

Läs mer om Enervit och deras energifulla produkter

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X