After Fjällmaran Yoga

Dagen efter. Stela ben och trött huvud. Låt kroppen vakna mjukt och fint med ett yogapass. Med Minnas After Fjällmaran Yoga får du igång cirkulationen, låter kroppen återhämta sig och upplevelserna sjunka in.

Yogaklassen är en kombo av hatha- och yinyoga. Det blir inkännande mjuka rörelser och stilla vilsamma positioner med fokus på löparkroppen. Lite extra tid läggs på andningsövningar. För att ge kroppen och nervssystemet tid att börja släppa på spänningarna, så är klassen 75 minuter.

Ta med egen matta (några kommer att finnas att lån) och bekväma kläder. Inga skor.

Passar alla, ingen yogavana behövs.

Tid Söndag 25 augusti kl 8.00–9.15 (75 minuter)
Plats Idre fjäll, lokal meddelas här på hemsidan
Pris 150 kr. Betalas via Swish till 123 18 26 304 i samband med klassen
Boka din plats på http://younitypm.bokadirekt.se

Vill du veta mer? Du når Minna på [email protected] eller 073-820 48 00.

Om Minna
Yogainstruktör Minna Fahlström (Younity Peaceful Meetings) som sedan 2006 har undervisat i yoga, är utbildad hatha- och yinyogalärare, har erbjudit yogaklasser under två vintrar på Idre fjäll och driver till vardags en yogastudio i Tyresö.

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X