Magdalena ser fram emot teknisk löpning

Europamästarinnan och VM-silvermedaljören i skidorientering, Magdalena Olsson kommer till 2XU Idre Fjällmaraton. Magdalena som är uppvuxen i Älvdalen, känner sig hemma i Idrefjällen.

– Jag har varit här i hela mitt liv, har sprungit orientering och åkt skidor här. Det är det ställe där jag har varit på flest träningsläger, perfekt för skidåkning, rullskidor, orientering och löpning.

Den 24 augusti blir det 28 km för Magdalena. En något ovan distans.
– Det är inte ofta som jag tävlar så länge. Det går en gräns när man börjar komma uppåt två timmar i tävlingstid, då blir det annorlunda. Jag ska vara extra noga med maten dagarna innan och se till att få in ett hårt och längre pass som förberedelse, säger Magdalena som ser fram emot utmaningen.

Hon ser också fram emot den tekniska löpningen på fjällstigarna.
– Jag är i stort sett lika snabb på en skogsstig som på asfalt, så för mig passar det trixiga underlaget väldigt bra.

När känner du dig oslagbar?
– När jag har lyckats pricka in formen till ett lopp. Löpningen rullar på och jag har en positiv känsla, jag njuter av upplevelsen och har roligt.

 

 

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X