Legenden Jonas Buud springer 45 km

Han springer så långt så fort att det knappt går att förstå. Och han har vunnit så mycket att det knappt går att räkna upp. I helgen springer ultralegenden Jonas Buud 2XU Idre Fjällmaraton 45 km.

Ett spontanbeslut berättar Jonas.
– Jag stukade foten på O-ringen och Ultravasan 90 var ett av mina första löppass sedan dess. Det kändes bra och när jag var fräsch i kroppen i början av veckan så tänkte jag att Idre blir ett bra race. Det är jäkligt trevligt att springa här och vi åker upp hela familjen. Ambitionerna är inte så höga, jag siktar inte på seger utan vill ha trevligt på fjället och peppa folk.

Om ett par veckor väntar en ny utmaning, 12 700 höjdmeter och 169 km i italienska och schweiziska alperna, Ultra Tour Monte Rosa.
– Banrekordet är på 31 timmar...

 

 

 

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X