Hur hösttränar du? – Vinn energi, stugweekend, samt resa och boende på Idre Fjällmaraton

”Det är så mysigt att det blir mörkt om kvällarna och lite kyligare. Man kan tända ljus och sitta under en filt och… ja, eh… Jo, men det är mysigt. Det ÄR det.”

Visst har väl höstmörkret och vintern sina poänger. Men nog längtar vi lite, lite till sommaren redan va?! Så låt oss använda hösten! Till att förbereda oss för ljusare tider och rolig löpning. Till att bygga styrka i ben och fötter, till att skärpa upp flåset.

Hur tränar du i höst? Låt oss inspirera och peppa varandra! Dela med dig av din roligaste, mysigaste och smartaste höstträning på Instagram med #idrefjällmaraton och #blioslagbar (Tänk på att du behöver ha en öppen profil så att alla kan ta del av dina tips!)

Mest peppande inläggen vinner storkovan: en stugwekend på Idre Fjäll, ett fint paket från Enervit för att hålla energinivån uppe. OCH resa till, samt boende under Idre Fjällmaraton i sommar.

När? Tävlingen rullar på till och med 25 november 2019.
Priserna Förutom fin höstträning, kan du vinna det här:
- Stugweekend (tors-sönd) på Idre Fjäll för fyra personer, v 14 när vårvintern är som bäst i fjällen.
- Produkter från Enervit till ett värde av 1000 kr. Att använda före, under och efter träning och tävling. För uppladdning, prestation och återhämtning.
- Bussresa och boende med Trailrunning Sweden till Idre Fjällmaraton

Nu peppar och tipsar vi varandra genom höstrusket!

Foto: The one and only Fjällfoto

X