En osäker tid

Många frågor, få svar. Det råder mer osäkerhet i världen nu än vad de flesta av oss någonsin har upplevt. Vi, och många med oss, känner att det är mycket som helt plötsligt inte är givet längre. MEN, det vi vet är att vi älskar löpning.

När gym och simhallar stänger, då är ju naturen fortsatt öppen. Att ge sig ut på ett löppass i skogen är fortfarande bland det bästa vi kan göra för oss själva. Nu är kanske läget att ge sig ut ensam och upptäcka det sköna i det. Att få umgås bara med sig själv, få kvalitetstid och kunna höra vad du själv tänker. Känna in kroppen och vilka signaler den sänder. Det kan vara lätt att missa i bruset av gemensam träning och trevligt snack under passet med kompisen.

För att inte tala om det fantastiska i att lyssna på naturen. Det är vår – fåglarna sjunger, ekorrarna rafsar på trädstammarna och det blir lite, lite grönare för varje minut där ute. Och så det här med att dofta på naturen, dra in lukten av snö som smälter, av blöt mossa och tallbarr.

Var rädd om dig själv och om andra!

Kram från oss på Idre Fjällmaraton

X