"Det här är årets lopp!" – Anna är Idre Fjällmaratons Superambassadör

Vi når Anna Ornell när hon, ja just det, springer. Med sitt inspirerande Instakonto @trailrunninganna och med Järvens stig i sikte, är hon en av Idre Fjällmaratons Superambassadörer.

Men tandläkaren från Hässelby utanför Stockholm var hästtjej till helt nyligen.
– För något år sedan kände jag att jag måste göra något annat. Och så hittade jag traillöpningen. Den är min grej! Jag är mån om att ha glädjen i min löpning intakt. Det får inte bli stress eller press inblandad. Det här är livslångt.

För bara ett år sedan var 13 km det längsta hon sprungit. Nu ser Anna fram emot 84 km på Järvens stig i Idre Fjällmaraton.
– Det är årets lopp! Jag läste om det och kände att det här är mitt lopp! Nytt distansrekord blir det också. Jag ser fram emot miljön och naturupplevelsen. Det gör inget att det blir jobbigt.

Att det blir tungt är Anna helt på det klara med.
– De obanade partierna och de blöta myrarna blir tuffa. Men jag får ju chansen att njuta länge. Det är liksom okej att lida lite om jag får njuta samtidigt. Jag älskar små stigar och att vara i skogen. Obanat är jättehärligt! Det är lite ovisst att inte veta hur banan ser ut. Men så är det ju alltid när jag springer ett nytt lopp. Ja, så det är väl bara att träna på nu.

Priserna till Superambassadören är ett energipaket från Enervit, skor från Hoka One One, samt bussresa och boende med Trailrunning Sweden under Idre Fjällmaraton.
– Det ska bli jättekul, jag älskar att prata löpning och det lär vi ju hinna med en del av under helgen. Traillöparna är så underbart trevliga människor. De hinner prata under loppen, dela med sig av både kunskap och grejer som gels. Och i de mötena, under fysisk ansträngning, är  alla så mycket sig själva på något sätt. Utan fasader. Jag önskar verkligen att fler får uppleva allt som traillöpningen ger!

Hur är din känsla av att vara oslagbar?
– Det är när jag känner mig frisk och stark och i stunden. När jag är i nuet.

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X