De grundades av en riktig fajter och vinnarskalle – hockeylegendaren Börje Salming. Det präglar Salming som gör grymma löparskor och som nu vässar sin trailsatsning genom att bli titelsponsor för Idre Fjällmaraton.

– Löpning ska vara enkelt och tillgängligt. Våra skor ska främja ett naturligt löpsteg och locka fram glädjen och välmåendet i ett väl genomfört pass. Traillöpning är ett prioriterat segment för oss och att vara en del i Idre Fjällmaraton stärker vår satsning på trail ytterligare. Vi går in heltaggade i samarbetet och ser stora möjligheter, säger Joakim Sandin som är vd på Salming.

Vi säger välkommen till en stark partner. Tillsammans kommer vi att skapa en fantastisk löparfest!

Och ja just det, det kanske viktigaste: Får vi se Börje på Idre Fjäll den 28 augusti nästa år?
– Inte alls omöjligt, hälsar han!

 

VILKET BLIR DITT

SALMING IDRE FJÄLLMARATON?

Anmäl dig här

45 km - 1400 hm

Bovtse Baalka

Kolla in banan

28 km - 900 hm

Duvrie Baalka

Kolla in banan

12 km - 300 hm

Vaejsjie Baalka

Kolla in banan

84 km - 2690 hm

Gierkhie Baalka

Kolla in banan
X