Vi säger hej till Salming Idre Fjällmaraton

De grundades av en riktig fajter och vinnarskalle – hockeylegendaren Börje Salming. Det präglar Salming som gör grymma löparskor och som nu vässar sin trailsatsning genom att bli titelsponsor för Idre Fjällmaraton.

– Löpning ska vara enkelt och tillgängligt. Våra skor ska främja ett naturligt löpsteg och locka fram glädjen och välmåendet i ett väl genomfört pass. Traillöpning är ett prioriterat segment för oss och att vara en del i Idre Fjällmaraton stärker vår satsning på trail ytterligare. Vi går in heltaggade i samarbetet och ser stora möjligheter, säger Joakim Sandin som är vd på Salming.

Vi säger välkommen till en stark partner. Tillsammans kommer vi att skapa en fantastisk löparfest!

Och ja just det, det kanske viktigaste: Får vi se Börje på Idre Fjäll den 28 augusti nästa år?
– Inte alls omöjligt, hälsar han!

 

X