Är du vår nya Superambassadör?

Backintervaller, långpass, benböj på gymmet eller helt enkelt en vilopaus på en parkbänk... Vägen till Salming Idre Fjällmaraton ser olika ut för oss alla. Gemensamt har vi målet – att uppleva en härlig dag på fjället den 28 augusti. Hur gör du? Dela med dig och bli vår Superambassadör!

Vi vill höra från dig, få peppa dig och själva bli inspirerade! Vi vill följa din träning i sociala medier fram mot utmaningen i Idre. Det är nu som du lägger grunden för att nå ditt mål att njuta av fjället och känslan av att vara oslagbar.

Vi skapade Superambassadören som en extra liten pepp för dig och dina följare. Vi utser två personer som är extra grymma på att peppa sig själv och andra deltagare inför Salming Idre Fjällmaraton.

Du är med i utmaningen genom att tagga dina bilder och filmer #idrefjällmaraton #blioslagbar OCH #salmingrunning på Instagram. (Observera att du behöver ha en öppen profil så att alla kan ta del av peppen.)

Tidsperiod: 22 januari – 22 februari 2021

Två vinnare utses och belönas med allt detta:
• Salmings träningskit för våren med trailskor och kläder ur nya kollektionen. OCH ett kit för loppet med skor, shorts och tröja.
• Pannlampa X10-EVO från M Tiger Sports
• Löparryggsäck från USWE
• Energi från Enervit
• Flowgun Go, massagepistol från Flowlife

Totalt värde cirka 8 000 kr per person.

Nu kör vi!

Ripans stig

Vargens stig

Björnens stig

Renens stig

Anmälan

Inför ditt lopp

Askes Fjällmaraton

Resultat

Boka maten, boendet och bussresan hos Idre Fjäll

Gå All-in

Hoppa ombord på fjällmaratonbussen och gör Craft Idre Fjällmaraton till en social och avkopplande upplevelse. När du anländer till Idre Fjäll kan du direkt checka in i stugan och packa upp din väska. Behöver du laga maten då? Nej, inte det heller! Med helpension njuter du av färdiglagad mat från frukost till middag under hela din vistelse.

Boende till extra bra pris

Med Idre Fjälls erbjudande får du 20% rabatt på utvalda boenden när du bokar ditt boende till Craft Idre Fjällmaraton 2024. Rabatten gäller fritt antal nätter under hela vecka 34, 2024.

Erbjudandet är bokningsbart till och med 30 november 2023.

Helpension

Boka helpension på Värdshuset under Craft Idre Fjällmaraton och njut av en bekymmersfri vistelse där all din mat är serverad från ankomst till avresa.

 

X
X