Några ord om läget

Pandemin hänger i, även om vi tillsammans är på väg att kämpa ner den. Från den 1 juni är motionslopp med 150 deltagare tillåtna. Det ser även ut som att restriktionerna  kommer att lättas upp ytterligare i juli och tillåta 900 personer på lopp.

Vi på Salming Idre Fjällmaraton jobbar hårt med att hitta ansvarsfulla lösningar för att kunna genomföra loppet. Mycket är ju fortfarande osäkert, men vi vet redan nu att vi kommer att behöva din hjälp och förståelse för att allt inte kan köras precis som vanligt. Vi är övertygade  om att vi tillsammans kommer att kunna skapa en härlig fjällhelg på Idre Fjäll!

Så fort vi vet mer, så uppdaterar vi informationen. Senast den 20 juli fattar vi beslut om hur loppet ska genomföras.

Träna på!

VILKET BLIR DITT

SALMING IDRE FJÄLLMARATON?

Anmäl dig här

45 km - 1400 hm

Bovtse Baalka

Kolla in banan

28 km - 900 hm

Duvrie Baalka

Kolla in banan

12 km - 300 hm

Vaejsjie Baalka

Kolla in banan

84 km - 2690 hm

Gierkhie Baalka

Kolla in banan
X