Det ljusnar och det klarnar

På grund av pandemin och tillhörande restriktioner har mycket varit oklart inför årets lopp. Men det ljusnar och klarnar! Från den 1 juli är det tillåtet med 900 deltagare i motionslopp. OCH, vilket gör mycket stor skillnad för oss, fler än 900 får vara ute på banan samtidigt. Begränsningen på 900 personer gäller enbart i start- och målområdena.

Salming Idre Fjällmaraton kommer att genomföras och vi jobbar stenhårt med förberedelserna för den 28 augusti. Helt som vanligt kommer allt inte att vara, men tillsammans ska vi skapa en härlig löparhelg på Idre Fjäll med naturen och din upplevelse i fokus!

Senast den 20 juli fattar vi beslut om starttider och andra detaljer kring hur loppet genomförs.

Tillsammans fortsätter vi nu att ta ansvar för att minska smittspridningen och sätta stopp för den här pandemin som vi är riktigt trötta på!

VILKET BLIR DITT

SALMING IDRE FJÄLLMARATON?

Anmäl dig här

45 km - 1400 hm

Bovtse Baalka

Kolla in banan

28 km - 900 hm

Duvrie Baalka

Kolla in banan

12 km - 300 hm

Vaejsjie Baalka

Kolla in banan

84 km - 2690 hm

Gierkhie Baalka

Kolla in banan
X