Anmälningsavgift

Datum 12 km 28 km 45 km
26 aug - 31 okt 2022 595 kr 995 kr 1095 kr
1 nov 2022 - 31 jan 2023 695 kr 1095 kr 1195 kr
1 feb - 31 maj 2023 795 kr 1195 kr 1295 kr
1 jun - 25 aug 2023 995 kr 1395 kr 1495 kr

I anmälningsavgiften ingår:

• Träningsprogrammet 1/4-26/8-2023
• Energi- och vätskestationer
• Elektronisk tidtagning
• Din väl förtjänta medalj
• Den coola mössan
• Den sköna deltagartröjan
• Dusch

Deltagaravgiften täcker även kostnader för ledutveckling samt avgifter till rennäringen.

Namnbyte, klassbyte eller komplettera din anmälan med tillägg

Ändringar i anmälan gällande namn eller klass, gör du själv i anmälningssystemet. Där kan du även komplettera med tilläggstjänster. Namn- och klassbyte går att göra fram till och med 23 augusti 2023. Vid ändringar betalar du den eventuella mellanskillnad i pris som gäller vid aktuellt datum. Klicka på knappen ”ändra din anmälan” högst upp på denna sida.

Guide för att byta distans eller namn

Deltagartak

Distans Antal
45 km Max 1500 löpare
28 km Max 1500 löpare
12 km Max 1000 löpare
Totalt i loppet Max 3000 löpare

Anmälda deltagare

Här hittar du en lista med alla anmälda löpare till Salming Idre Fjällmaraton 2023.

Betalning & anmälningsvillkor

Betalning sker mot faktura i samband med anmälan. EQ Timing är ansvariga för all hantering av betalning i samband med loppet. Din anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Genom din anmälan till loppet godkänner du loppets anmälningsvillkor.

Avbeställningsskydd

Vårt avbeställningsskydd ger dig anmälningsavgiften tillbaka om du blir sjuk eller skadad, så att läkare gör bedömningen att du inte kan springa loppet.
Skada eller sjukdom ska ha uppstått efter att du anmält dig till loppet. Orsaken ska alltid styrkas med läkarintyg. Läkarintyget ska innehålla uppgifter om din diagnos och ett datum för din första behandling eller undersökning. Dessutom bör läkarintyget visa datum för den behandling eller undersökning som ligger till grund för läkarens beslut att avråda dig från att springa loppet. Observera att avbeställningsskyddet gäller endast för dig och om du blir skadad eller sjuk, inte för anhöriga.

Avbeställningsskyddet kan bara tecknas i samband med din anmälan till loppet.
Pris 99 kr, gäller för Salming Idre Fjällmaraton det år som du är anmäld till.

Godkännande av publicering av personuppgifter

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, bilder och film från loppet, starttid och måltid publiceras på internet och i andra medier.

Presentkort

När du ger bort en startplats i Salming Idre Fjällmaraton, ger du bort svett, stela ben och kanske ett skavsår. Du ger bort fjällvidder, leenden och känsla av att vara helt jäkla grym – ja, oslagbar! Du ger också bort löpning i pannlampans sken en kväll i november, du ger bort backträning i vårsolen och du ger bort den där sköna tröttheten som kommer av rejäl fysisk aktivitet. Här kan du beställa presentkort till den du vill överraska med en startplats.

Om du vill ge bort Känslan av att vara oslagbar i julklapp, beställ presentkortet senast 20 december för leverans med tomten.

Friskvårdsbidrag

I samband med anmälan till loppet får du ett kvitto till din e-postadress som är giltigt för friskvårdsbidrag. Vi är även anslutna till Wellnet och Epassi. Vill du använda någon av dessa tjänster gör du ditt köp i deras portal och får efter avslutat köp en kod som du använder vid registrering i Salming Idre Fjällmaratons anmälningsystem.

#idrefjällmaraton

Tillsammans peppar vi mot loppet!

🏃‍♀️ Back on the trails today! Battled headwind, but a sweet tailwind came to the rescue. Ran by the lake, enjoying the views. Easy 12k run, feeling refreshed!

BTW: Only 32 days until "Öppet Fjäll"! 

#TrailRun #ÖppetFjällCountdown #runningwoman #canicross #runningwithdogs #canicrossdogs #runningismypassion #runninginthemountains #happyrunningcrew #runningforfun #runningisfun #mountainrunning #runhappy #löparglädje #springandetjejer #time2run #myroadtoultravasan45 #legendlifeafter40 #trailrunner #trailrunninglife #trailrunningwomen #laufenlaufenlaufen #runlove #runaddicted #addictedtorunning #blioslagbar #beunbreakable #runtotheendoftheworld
Jag hade tänkt 35 min lugn löpning idag, men på slutet av dagen trängde sig frustrationen och ångesten på. Så istället för bara lugnt blev det några kilometer i högre och högre fart, så nu ömmar hälsenan lite igen, men jävlar vad skönt det var! Och kom ihåg att folk är idioter! Det är sen gammalt...
Biltillverkaren @dacia_se går in som partner till årets lopp. 

Dacia är sedan 2022 teknisk partner till ultratrailarrangören UTMB. Nu satsar man även lokalt i Sverige för att få fler ut i naturen.

– Dacia är en utmanare i den traditionella bilbranschen och vårt fokus ligger på att erbjuda våra kunder rymliga, väldesignade och robusta bilar. Våra bilar ska göra det möjligt för människor att ge sig ut på nya äventyr, stora som små – alltid till ett svårslaget pris. Vi vill stärka människans band till naturen och hjälpa våra kunder att upptäcka dess mångfald tillsammans med sina nära och kära. Dacia fokuserar på vad som är väsentligt för att erbjuda prisvärd teknik som möter våra kunders faktiska behov, säger Christopher Zell, marknadskommunikationsansvarig på Dacia.

Läs mer om samarbetet på sajten 👉 Idrefjallmaraton.se

#blioslagbar #idrefjällmaraton #dacia
På lördag springer jag maraton i Stockholm, men mitt huvudmål det här året är idrefjallmara den 26:e augusti. Förra året hade jag helt ärligt min bästa loppupplevelse någonsin i Idre, en upplevelse jag verkligen vill uppleva igen!! 

Till alla er som funderar på ett fjällopp i sommar så vill jag varmt rekommendera detta. Använd koden LETSRUN1 för att få en liten rabatt om du bestämmer dig för att anmäla dig. Oj, som jag längtar! 

#idrefjäll #idrefjällmaraton #traillöpning #trailrunning
Tips och råd kring traillopp och traillöpning. Tävlingsledare @elihansson och inspirerande @gunillakidmark gästar @maratonpetra och @maratonpodden för att snacka traillöpning och inte minst lopp. En hel del tips och trix för dig som är i förberedelserna mot att #blioslagbar i augusti. Sök på Maratonpodden där poddar finns. #idrefjällmaraton #trailrunningsweden #salming #idrefjäll #uswe #enervit #maratonpodden #traillöpning #trailrunning
🩵🌸Jag älskar traillöpning!🌸🦋🍀
Lyssna på senaste avsnittet från maratonpodden , länk i min bio.👆🏻

🩵 elihansson och jag har pratat om traillöpning, träning, utrustning och varför det är så fantastiskt att springa traillopp med maratonpetra .🥳🥳Jag hoppas hoppas att det inspirerar en massa erfarna löpare och, kanske allra mest, newbie-löpare att sticka ut på stigarna och uppleva äventyr! Skogen är underbar just nu och erbjuder helt andra känslor och dofter än stadslöpningen.😍🍀🦋🌸

🦋Ett alldeles utmärkt och roligt sätt att upptäcka nya stigar och nya områden i härlig gemenskap är att springa lopp. Vi pratar om trailrunningswe ’s tre fina traillopp:

torekovbastad 23/3 2024, 21 km 🍀

idrefjallmara 26/8 2023, 12 km, 28 km, 45 km ⛰️

och det nya arrangemanget i Stockholm till hösten

paradisetsthlm 26/9 2023, 26 km ljuvlig löpning i naturreservatet Paradiset. Det ska bli jättekul att springa, ett helt okänt område för mig!🤩

🩵Är du nyfiken på traillöpning men inte riktigt vågar ge dig ut ensam i skogen eller vill ha förslag på fina rundor är du varmt välkommen att hänga med våra löpgrupper. trailrunningswe har löpgrupper på ett tiotal platser i landet och min grupp här i Göteborg/Härryda har drygt 70 löpare fördelat på två dagar och olika fartgrupper. Vill du prova? Skicka pm så får du följa med oss och prova, vi har två veckor kvar av vårterminen.

🩵Jag älskar traillöpning! Du med?🙋‍♀️🙋‍♂️
Snart blommar det även på fjället🌸 #idrefjällmaraton #blioslagbar #salming #idrefjäll #uswe #enervit #trailrunningsweden
”Alla ska med” Hela Södra Dalarnas Sparbank springer Salming Idre Fjällmaraton i sommar. Här är en del av gänget som tränar med fjället i sikte. Läs intervjun med vd Jonas Nyberg på sajten #idrefjällmaraton #blioslagbar #salming #idrefjäll #uswe #enervit #södradalarnassparbank
Fördelningen mellan män och kvinnor på Salming Idre Fjällmaraton har alltid varit jämn. 

Med drygt 3 månader kvar till start och över 2100 anmälda löpare är 51,5% av av startfältet kvinnor🏃🏼‍♀️. #blioslagbar #idrefjällmaraton #statistik
❤️⛰️🏃🏽‍♀️
Vi älskar utmaningar.
Vi har sedan starten av Sportkullan Adventure race delat ut många nya utmaningar i pris till våra deltagare.

Vi är väldigt glada att i år kunna dela ut presentkort på valfri distans till idrefjallmara . 💥🥳

Idre Fjällmarathon går den 26 augusti och bjuder på magnifika vyer så att själen får njuta när hjärta och pannben jobbar.

Vargens stig tar dig 12 km, Björnen 28 km och Renen 45 km. Vilken stig väljer du?

Tack idrefjallmara för vackert samarbete. ❤️🙌🏻

#sportkullanar #älvdalen #sportkullan #idrefjällmaraton #idrefjäll #salmingrunning salmingofficial #adventurerace #multisport #sportkullanadventurerace #TA #trailrunning #löpning #bytadisciplin #målgångslycka #fjellkullorna #visitälvdalen #visitdalarna #cykla #spring #luftmadrasspaddling #äventyrssport #cyklandetjejer #mtb #kvinnorkan #womeninsportsandadventure #sopslut #lagetförejaget visitdalarnasweden moratidning #punka #slangfritt #startpunkt
En viktig påminnelse när uppförsbacken känns lång. #blioslagbar #idrefjällmaraton #salming #idrefjäll #uswe #fjällfoto #letsrun #dacia #trailrunningsweden #enervit
"Vänstervarv, barslagsmål i Smågan, Järv Äventyr, sjukdomsförlopp och omfamna seedningen" är det slagkraftiga namnet på veckans avsnitt.

Det är ett uppsamlingsavsnitt där vi besvarar tidigare frågor och tar upp annat kring främst skidåkning och löpning.

Vi tar det punkt för punkt utifrån det grekiska alfabetet (såklart).

Tack till
🚀 Wings for Life World Run - Virtirtuellt lopp 7 maj kl 13.00. Anmälningsavgiften går till forskning på ryggmärgsskador. Gå med i laget "Team Lagom".
🚀 Idre Fjäll - Spring Idre Fjällmarathon 26 aug.
🚀 Rullskidcenter - Har ditt nybörjarkit för rullskidåkning i skejt och klassiskt.

#vänstervarv #smågan #wingsforlifeworldrun #idrefjäll #idrefjällmaraton #blioslagbar #rullskidcenter #rullskidor #lagomkondition #järväventyr #järvramsvik #seedning
Vi går in i fas 2 av Träningsprogrammet: Byggfasen. Allt för att du ska ha en härlig tur på fjället den 26 augusti. Programmet finns på sajten #idrefjällmaraton #salming #idrefjäll #uswe #enervit #trailrunningsweden
Totalt 70 000 kr i prispengar och deltävling i prestigefulla #trstrailtour . Räkna med att det kommer att gå fort för den svenska traileliten på Renens Stig - 45 km även i år 💨 #blioslagbar #idrefjällmaraton 

#trailrunningsweden #idrefjäll #salming #dacia #enervit #uswe #fjällfoto #letsrun

Facebookgruppen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
17 hours ago

Har en startplats kvar till 12 km-banan...pris 595:- 🤩

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Maja Frendberg

1 day ago

Säljer startplats till 28 K

... See MoreSee Less

2 days ago

Hej hej!

Pga skada får jag tyvärr inse att det inte blir något lopp för mig i år 😭 Har därför två startplatser till 28km som jag säljer vidare till någon taggad utan skador 👏 PMa för en bra deal ☺️ ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

PM skickat

Pm skickat!

2 weeks ago

Hej alla glada löparvänner! Jag och min sambo lämnar barnen hos svärföräldrarna och kör upp från Göteborg. Och när vi ändå kör genom halva landet så passar vi naturligtvis på att stanna ett par extra nätter i Idre. Vi tänkte paddla lite kanot, och kanske cykla lite mtb. Är det någon som har något tips på något annat man absolut bör göra sommartid i idrefjällen? 😊😊

... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Besöka Njupeskär

Cykla alla fina leder på Idrefjäll känns som ett måste (jag brukar iofs springa många av dem tidigt på morgonen innan liftarna öppnar men jag är säker på att de är fina på cykel också....). Plocka blåbär och äta med nybakade våfflor 🙂 Åka till Burusjön och njuta av tystnaden och grilla korv! Njupeskär och Fulufjällets nationalpark är också fantastiskt och särskilt i slutet på augusti när turistsäsongen har avtagit lite!

Från torsdag kväll kommer vi ha ett gediget utbud av aktiviteter på Idre Fjäll. Vi inleder torsdag kväll kl 19 med föreläsning med ultralöparen Frida Södermark. Mer info om alla aktiviteter kommer på hemsidan inom några veckor.😊

Sör Sellnäs Islandshästar som större delen av året bedriver sin verksamhet i Borlänge erbjuder turridning på islandshästar i Idre under sommaren. (De brukar dock återvända till hemtrakterna omkring skolstart, jag vet inte exakt vilket datum.)

Vandra/springa vid Grövelsjön 👌 fantastiska vyer! Finns båttur att boka och olika leder att vandra/springa.

View more comments

Hämta fler

Youtube

Rörlig inspiration mot loppet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Din e-post

Förnamn

Efternamn


Ⓒ Salming Idre Fjällmaraton

/


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X