Askes Fjällmaraton

För alla under 14 år

NÄR

Fredag 23 augusti 2024, gemensam start kl 18.00.

VAR

Start och mål på Torget, Idre Fjäll.

VEM

Alla födda 2011 och senare.

HUR

Askes Fjällmaraton är 1 km, med en väl markerad bana. Ingen tidtagning, men vid målgång väntar medalj och något gott.

ANMÄLAN

Online på hemsidan fram till 15 minuter innan start. Går även bra att anmäla vid nummerlappsutdelningen och betala med Swish.

KOSTNAD

50 kr

KONTAKT

Har du frågor? Kontakta oss på [email protected]

Alla intäkter i Askes Fjällmaraton går oavkortat till Viggo Foundation.

Viggo Foundation är en insamlingsstiftelse, registrerad i Länsstyrelsernas stiftelseregister. Arbetet leds och kontrolleras av en ideellt arbetande styrelse. Stiftelsens ändamål är att stödja eller arrangera neuroanpassade idrottsverksamheter eller aktiviteter för barn och unga med NPF samt att bidra till kunskapsspridning och opinionsbildning kring frågor som rör den gruppen. Viggo Foundation vill bland annat bidra till att det utvecklas en träningsmodell som passar barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Visionen är att det i vårt fantastiska svenska föreningsliv ska vara normalt att ha kompetens kring hur man utvecklar neuroanpassad idrottsverksamhet samt bemöter och stöttar barn och unga med NPF.

PSST! - Häng med Fjällmaratonklubben

Vad gör du när mamma och pappa är ute på fjället och springer? Häng på Fjällmaratonklubben!

Fjällmaratonklubbens vana lekledare har laddat upp med massor av roliga aktiviteter, inne och ute. Vi samlas på Askes sommaräng men besöker också Aktivitetscentret där vi bowlar, spelar minigolf, leker i sporthallen, pysslar med mera. För alla kids 4-12 år. Tänk på att klä dig efter väder då vi även är utomhus. Lunch och fika ingår.

Lördag 24 augusti kl 9.00–17.00
Kostnad: 495 kr
Samling: Askes Sommaräng vid restaurang Störröset
Ålder: 4-12 år

Bokas via Idre Fjälls hemsida, ange datum för att se aktiviteten.

X
X