2XU

Vår titelsponsor 2XU uttalas ”Two times you”, det vill säga ”Två gånger dig”. Deras kompressionsplagg blir ett andra skinn, som hjälper dina muskler att prestera genom ökad blodcirkulation och mindre muskelvibrationer. Det innebär mindre stel muskulatur, ökad uthållighet, snabbare återhämtning och förebyggande av skador – en löpares dröm helt enkelt! Plaggen funkar för alla typer av människor före, under och efter träning. Oavsett vad och hur mycket du tränar. "State of the Art" från Australien!
2xu.se

Idre Fjäll

Hos vår arenapartner Idre Fjäll är det drag året runt. På sommaren lockar cykling, vandring, löpning och allmänt skönt fjällhäng. På vintern är pisterna och längdspåren de främsta attraktionerna, kanske ihop med den varma chokladen i Vildmarksnästet. Här hittar familjer, träningsgrupper och företag en äkta fjällmiljö med fast förankring i bygden. Över 7 000 bäddar i stugor, lägenheter och hotell, och en mängd olika matställen garanterar att alla hittar sin grej. 2XU Idre Fjällmaraton har start och målgång i anläggningens hjärta, mitt på torget.
idrefjall.se

Hoka One One

Hoka One One har fått sitt namn efter maoriernas ord för att "flyga högt över jorden". Vår skopartners dojor syns på många trailfötter, från yppersta elit till de som verkligen behöver lite hjälp att flyga. Superlätta trailskon Speedgoat 2 utsågs till 2017 års bästa trailsko i världen (Trail Editor’s Choice Award)!
Hokaoneone.eu

Silva Sweden AB

Rätt riktning i livet vill vi alla ha, vår partner Silvas kompasser guidar dig åtminstone åt rätt håll på fjället. Tre bröder uppfann den första moderna kompassen 1933 och Silva föddes, några år senare var det dags för nästa innovation – pannlampan. Två bra hjälpmedel för att göra träning och tävling effektivare!
Silva.se

Ultimate Direction

Vätska vill man gärna ha med sig på löpturen, men extra vikt är mindre lockande. De superlätta vätskesystemen från Ultimate Direction används av många av de absolut bästa löparna och passar perfekt att använda under 2XU Idre Fjällmaraton.
Ultimatedirection.com

Trailrunning Sweden

”Share the passion of trail”. Sveriges största webbsida för traillöpning brinner för att allt fler ska upptäcka hur grymt det är att springa stig på fjäll och i skog. På Trailrunning Sweden hittar du tävlingskalender, reportage, träningstips, bloggar och spännande trailresor. Som 2XU Idre Fjällmaratons mediapartner svarar Trailrunning Sweden för full rapportering från loppet.
trailrunningsweden.se

EQ TIMING

Rätt tajming är viktiga grejer i ett lopp! Därför samarbetar 2XU Idre Fjällmaraton med EQ Timing när det gäller tidtagningstjänster, anmälningssystem och nummerlappar. Hela paketet på ett mycket smidigt sätt och en trygghet eftersom deras experter finns på plats under loppet. EQ Timing levererar tjänster till arrangörer inom löpning, orientering, multisport, cykel, längdskidåkning och skidskytte.
eqtiming.se

Team Nordic Trail

Ut i skogen, upp på fjället! Team Nordic Trail tycker att fler ska få upptäcka och uppleva naturen med löparskor på fötterna. Vi håller med och är därför extra glada att samarbeta med det glada gänget i TNT. På 25 platser i Sverige – och några i Finland – erbjuder de en härlig mix av gruppträning och resor för löpare. Mottot lyder: ”Träning, gemenskap och upplevelse, alla är välkomna!
teamnordictrail.se

Umara

Löpning på fjället kräver energi. Därför samarbetar vi med Umara, biomedicinarna från Göteborg som tog saken i egna händer och utvecklade nutritionsprodukter baserade på riktig forskning. Som deltagare i 2XU Idre Fjällmaraton serveras du deras energirika och magvänliga sportdryck på energistationerna. Sedan studsar du lätt vidare över fjället!

www.umarasports.com

Raw Cut Studio

Medaljen. Beviset och minnet från ditt lopp, din upplevelse, din dag. Ett minne av din känsla. Din känsla av att vara oslagbar. Raw Cut Studio är specialister på medaljer till traillopp och tillverkar dem hantverksmässigt, i trä. Varje bit trä är unik och har sin egen karaktär. Vilket i sin tur gör varje medalj unik. Precis som varje löpares prestation,
Längta efter att lägga vantarna på din Medalj!

Rawcutstudio.com

Vitamin Well

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var vad grundarna av Vitamin Well både såg en lucka för på dryckesmarknaden och saknade själva. Med hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning började de utveckla den dryck de själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design. Idag, 10 år och fyra funktionella dryckeskategorier senare, är succén sedan länge ett faktum.

vitaminwell.se

Race One

Idén bakom RaceONE föddes vid sidan av banan. Marlene Sjöberg upplevde som åskådare och deltagare i olika tävlingar att det var något som saknades. De tävlande försvann iväg från en arena för att sedan inte dyka upp förrän flera timmar senare. Så hon skapade RaceONE, en tjänst som gör det möjligt för såväl deltagare som publik att på ett aktivt sätt följa deltagaren från start till mål och dela upplevelsen med andra.

raceone.com

International Trail Running Association

I juli 2013 startades ITRA (International Trail Running Association) med mål att vara en röst åt löpare, arrangörer och andra intressenter inom traillöpning. Organisationens mål är att stärka sportens starka och vackra värden, dess mångfald, samt att utveckla arrangemang på ett hållbart sätt över tid. Vi är stolta medlemmar i ITRA.

I-tra.org

UTMB

The UTMB® is a trail-running event full of superlatives ! An essential event for trail-runners from all over the world. Each year, the elite of the trail-running world find themselves in Chamonix alongside almost 8000 runners keen to participate in one of the event's 5 races.

utmbmontblanc.com