Partners

Wow, vi är med och gör festen!

Idre Fjäll

Hos vår arenapartner Idre Fjäll är det drag året runt. På sommaren lockar cykling, vandring, löpning och skönt fjällhäng. På vintern är pisterna och längdspåren de främsta attraktionerna, kanske ihop med den varma chokladen i Vildmarksnästet. Här hittar familjer, träningsgrupper och företag en äkta fjällmiljö med fast förankring i bygden. Över 7000 bäddar i stugor, lägenheter och hotell, och en mängd olika matställen garanterar att alla hittar sin grej. Idre Fjällmaraton har start och målgång i anläggningens hjärta, mitt på torget.
idrefjall.se

Hoka One One

Hoka One One har fått sitt namn efter maoriernas ord för att "flyga högt över jorden". Vår skopartners dojor syns på många trailfötter, från yppersta elit till de som verkligen behöver lite hjälp att flyga. Superlätta trailskon Speedgoat 2 utsågs till 2017 års bästa trailsko i världen (Trail Editor’s Choice Award)!
Hokaoneone.eu

Enervit

Löpning på fjället kräver energi. Enervit har grejerna som fungerar. De står för sportdrycken på energistationerna och du kan även köpa till ett langningspaket för att få din energi utportionerad längs banan. Sedan studsar du lätt vidare över fjället!

www.enervitsport.com

Uswe

USWE, eller ”You-Swii” som de uttalas, är Skåneföretaget som startades av två endurokillar som ville ha vettiga ryggsäckar. De som fanns skumpade och svängde hit och dit. Som att ha en vild apa dansande på ryggen, riktigt obekvämt. Grabbarna skaffade en symaskin och sydde de ryggsäckar de ville ha.

Det blir alltså inga dansande apor på Städjan – vågar vi hoppas på buggande renar?

https://se.uswe-sports.com

Trailrunning Sweden

”Share the passion of trail”. Sveriges största webbsida för traillöpning brinner för att allt fler ska upptäcka hur grymt det är att springa stig på fjäll och i skog. På Trailrunning Sweden hittar du tävlingskalender, reportage, träningstips, bloggar och spännande trailresor. Som Idre Fjällmaratons mediapartner svarar Trailrunning Sweden för full rapportering från loppet.
trailrunningsweden.se

EQ TIMING

Rätt tajming är viktiga grejer i ett lopp! Därför samarbetar Idre Fjällmaraton med EQ Timing när det gäller tidtagningstjänster, anmälningssystem och nummerlappar. Hela paketet på ett mycket smidigt sätt och en trygghet eftersom deras experter finns på plats under loppet. EQ Timing levererar tjänster till arrangörer inom löpning, orientering, multisport, cykel, längdskidåkning och skidskytte.
eqtiming.se

STARTKLAR

Lite skraj för att bli sjuk eller skadad och inte kunna delta? Så klart surt, men med Startklar kan du i alla fall få anmälningsavgiften tillbaka utan självrisk. Och när du kommer till start så ingår alltid en olycksfallsförsäkring. Startklar gäller för dig som deltar i motions- och tävlingsarrangemang i Sverige.

Startklar.nu

Raw Cut Studio

Medaljen. Beviset och minnet från ditt lopp, din upplevelse, din dag. Ett minne av din känsla. Din känsla av att vara oslagbar. Raw Cut Studio är specialister på medaljer till traillopp och tillverkar dem hantverksmässigt, i trä. Varje bit trä är unik och har sin egen karaktär. Vilket i sin tur gör varje medalj unik. Precis som varje löpares prestation,
Längta efter att lägga vantarna på din Medalj!

Rawcutstudio.com

Race One

Idén bakom RaceONE föddes vid sidan av banan. Marlene Sjöberg upplevde som åskådare och deltagare i olika tävlingar att det var något som saknades. De tävlande försvann iväg från en arena för att sedan inte dyka upp förrän flera timmar senare. Så hon skapade RaceONE, en tjänst som gör det möjligt för såväl deltagare som publik att på ett aktivt sätt följa deltagaren från start till mål och dela upplevelsen med andra.

raceone.com

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR vill stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de atleter som satsar seriöst på sporten. Idre Fjällmaraton är stolt deltävling i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR!

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR

International Trail Running Association

I juli 2013 startades ITRA (International Trail Running Association) med mål att vara en röst åt löpare, arrangörer och andra intressenter inom traillöpning. Organisationens mål är att stärka sportens starka och vackra värden, dess mångfald, samt att utveckla arrangemang på ett hållbart sätt över tid. Vi är stolta medlemmar i ITRA.

I-tra.org

X