Mer Flow i livet

Träning, återhämtning och allmänt flow, ja det är Flowlifes fokus. Företaget har de senaste åren gjort sig känt för sköna och effektiva återhämtningsprodukter som massagekuddar och massagepistoler. Och det bästa av allt är att Flowlife nu kommer att hjälpa trötta Salming Idre Fjällmaratonmuskler att piggna till!

– Vi grundades 2016 som ett svenskt initiativ. Det fanns ett stort gap mellan proffsprodukter och det som fanns tillgängligt för konsumenter. Vi vill att alla ska ha tillgång till bra grejer för ett rimligt pris. Vi tror på att koppla ihop träning och återhämtning för bästa resultat, berättar Lucas Wasniewski som är vd och en av grundarna.

Massagekudden Flowpillow blev den första succén, för inte så länge sedan följde företaget upp med Flowgun, en massagepistol som stimulerar bindväven och musklerna.

– De har blivit mycket uppskattade bland löpare, det är en härlig men tyvärr ganska skadedrabbad idrott. Vi ser våra produkter som ett komplement till massörer och fysios. Du har möjlighet att själv behandla triggerpunkter direkt vid en skadekänning. Känner du dig stel på morgonen, kör lite egenmassage. Samma sak efter träning eller tävling, du snabbar på återhämtningen och minskar risken för skador.

– Vi jobbar mycket med löpare och många av oss på företaget springer på någon nivå. Löpningen är en del av Flowlifes själ. Och vi är supertaggade på Salming Idre Fjällmaraton, att träffa alla löpare och få springa själva – det verkar vara ett magiskt lopp! I Idre hittar alla en distans som passar, och målet är att Flowlife ska vara representerade på alla distanser, säger Lucas.

När känner du dig oslagbar?
Bästa känslan är på upploppet, när jag ger det sista i en spurt. Det är något särskilt med att gå i mål.

Läs mer om Flowlife på www.flowlifesweden.com

I Låtsasloppet Halvan den 28 februari har du chansen att vinna massagekudden Flowpillow.
Läs mer om Låtsasloppet

 

VILKET BLIR DITT

SALMING IDRE FJÄLLMARATON?

Anmäl dig här

45 km - 1400 hm

Bovtse Baalka

Kolla in banan

28 km - 900 hm

Duvrie Baalka

Kolla in banan

12 km - 300 hm

Vaejsjie Baalka

Kolla in banan

84 km - 2690 hm

Gierkhie Baalka

Kolla in banan

Vi är en del i nya Svenska Fjällklassikern

Läs mer här

Från orienteringslandslaget till Järvens stig

Läs mer här

Låtsasloppet Natten är genomfört – här är vinnarna

Läs mer här

Prispengar att slåss om för eliten

Läs mer här

Mer Flow i livet

Läs mer här

Mörkrädd, varför då? Säg hej till M Tiger Sports!

Läs mer här

Låtsasloppet – peppen i vintermörkret

Läs mer här

Möt Peter Lindquist i Idre Fjällmaratonpodden #7

Läs mer här

Vår film i final i Publishingpriset

Läs mer här

Idre Fjällmaratonpodden möter Frida Södermark

Läs mer här
X