Slide One

LÅTSASLOPPET
BÖRJE70

NATIONALDAGEN
SÖNDAG 6 JUNI

Slide One

Börje70

Mannen, myten, legendaren Börje Salming fyller 70 år i år. Förvisso har han satt sitt största avtryck som ishockeyspelare, men hans kämpaglöd och vinnarskalle inspirerar oss alla. Företaget som han startade för 30 år sedan och som bär hans namn är titelsponsor till Salming Idre Fjällmaraton. Nu förärar vi Börje ett av våra virtuella träningsrace – Låtsasloppet. Dagen blir så klart den mest passande för att fira en nationalklenod: söndagen den 6 juni.

Upplägget är enkelt: Du utmanar dig själv i att se hur långt du kommer på 70 minuter. Välj gärna ett underlag som matchar din bana på Salming Idre Fjällmaraton, d v s en majoritet småstig med sten och rötter, kryddat med myr, större stig och lite grusväg.
Här hittar du beskrivningen av din bana

Börje själv hälsar:
”Lycka till alla sköna deltagare, njut av alla 70 minutrarna”.

Så går det till

Du genomför loppet på valfri plats. Vi kör gemensam start kl 10.00 den 6 juni, men så klart kan du springa både tidigare och senare under dagen. Använd en app eller träningsklocka som visar hur långt du har sprungit. Spring i 70 minuter. Rapportera hur långt du kom när du är klar – längst distans vinner. Alla som rapporterar in en tid före måndag 7 juni kl 10.00 är med i utlottningen av fina priser.

Priser

Fyra vinnare får varsin jacka och t-shirt ur Salmings coola jubileumskollektion.
Priserna lottas ut bland alla som genomför Börje70.

Anmälan

Som vanligt är Låtsasloppet kostnadsfritt.

 

Anmälan

X